Set Ibu Hamil Shaklee : Vitamin Lengkap Sepanjang Kehamilan

Alhamdulillah..bertemu lagi..Semoga sentiasa sihat dan bertambah-tambah rezeki kita..aamiin..bercakap pasal rezeki nie.. mungkin ada antara kita yang baru naik pangkat..dapat rumah baru..beli kereta baru..dapat anak baru atau baru saja disahkan mengandung..
Siapa di sini yang baru disahkan mengandung? Sila angkat tangan!..Alhamdulillah..perkabaran gembira yang ditunggu-tunggu semestinya…mesti dapatkan nutrisi & vitamin terbaik dari Set Ibu Hamil Shaklee ni..vitamin yang lengkap sepanjang kehamilan..nutrisi terbaik untuk si ibu dan bayi..

Continue Reading

Pengedar Shaklee Kuching : Area Tabuan, Matang Dan Petrajaya

Alhamdulillah Pengedar Shaklee Kuching Sekitar Area Tabuan, Matang Dan Petrajaya kini berada di tempat anda!
Hari ni saya nak perkenalkan salah seorang lagi anak Shaklee saya yang berada di Kuching iaitu Puan Salfarina..Jadi orang-orang Kuching sekitar area Matang, Petrajaya, Tabuan dan kawasan berhampiran  ini berita baik untuk anda untuk mendapatkan produk shaklee.
Continue Reading

Pengedar Shaklee Kuching : Area Petrajaya, Matang  dan Demak

Pengedar Shaklee Kuching : Area Petrajaya, Matang  dan Demak

Anda di KUCHING? tak tahu dimana nak cari produk SHAKLEE ? Mencari pengedar sah shaklee di Kuching untuk area Petrajaya, Matang dan Demak.

Jangan risau, boleh hubungi Pn Noor Hasmah untuk dapatkan produk shaklee anda..bagi anda yang berada di KUCHING dan area yang berdekatan dengan nya. Pn Noor Hasmah sedia memberi perkhidmatan COD serta consultation yang terbaik dalam pengambilan supplement Shaklee dan info-info tentang kesihatan.

Continue Reading

Pengedar Shaklee Kuching : Area Petrajaya, Demak, Pending, Airport Kuching

Pengedar Shaklee Kuching : Area Petrajaya, Demak, Pending, Airport Kuching

Berita baik buat pengguna Shaklee Kuching dan kawasan sekitarnya...Dan bagi mereka yang sedang mencari Produk Shaklee..Anda hanya perlu menghubungi Puan Azura..Wakil Pengedar Shaklee Salvitamincorner.com dan juga  www.Mamaanisshop.com di Kuching : Area Petrajaya, Demak, Pending dan juga Airport Kuching dan kawasan-kawasan yang berhampiran..Puan Azura sedia memberi perkhidmatan COD serta consultation yang terbaik dalam pengambilan supplement Shaklee dan info-info tentang kesihatan.

Continue Reading

Kelebihan Bisnes Online Shaklee Dan Kenapa Anda Patut Memilih Bisnes Shaklee Sebagai Salah Satu Punca Pendapatan

Mesti ramai yang masih tercari-cari bisnes apa yang nak di buat..Tak kira lah nak buat bisnes secara Part Time atau pun Full time..dan dalam masa yang sama..ada masalah kekangan wang..tambah lagi dengan kos sara hidup yang makin meningkat sekarang..betul tak..? Jadi hari ini..saya nak kongsi dengan semua apa Kelebihan Bisnes Online Shaklee Dan Kenapa Anda Patut Memilih Bisnes Shaklee Sebagai Salah Satu Punca Pendapatan..

Continue Reading

Legakan Sakit Sendi/Arthritis Dengan Set Sendi Shaklee

Sakit sendi/Arthritis memang sinonim di kalangan warga emas..Tetapi..pada zaman sekarang orang muda juga tidak terlepas daripada sakit sendi contohnya seperti wanita hamil, orang yang bekerja kuat dan sebagainya..Hari ini saya nak kongsikan tentang khasiat Set Sendi Shaklee yang membantu melegakan Sakit Sendi/Arthritis.

Di seluruh dunia, berjuta2 orang mengalami masalah tulang dan sendi. Lebih separuh penghidap penyakit sendi kronik adalah di kalangan warga tua. Perkataan “arthritis” bermaksud “radang sendi” iaitu sendi yang sakit, terasa bisa bila disentuh, mungkin kemerahan, membengkak yang dikaitkan dengan kehilangan fungsi.

Sendi-sendi manusia terdapat di tulang belakang dan bahagian lain tubuh badan seperti bahu,siku, pergelangan tangan, punggung, lutut, buku lali dan sendi jari kaki serta tangan.

Sendi terbentuk apabila dua atau lebih tulang bertemu dan ianya berfungsi untuk melicinkan pergerakan..Sakit sendi terjadi di kalangan semua lapisan umur..Ianya berbeza dari segi lokasi..jangka masa..kesakitannya dan dari individu ke individu yang lain.

Continue Reading

Kelebihan Dan Khasiat Set Berpantang/Set Bersalin Shaklee

Ada yang tengah menunggu kelahiran cahaya mata ?..dah pilih Set Berpantang yang sesuai?? Kalau masih lagi mencari set berpantang yang terbaik..saya cadangkan untuk mengambil Set Bersalin/Berpantang Shaklee. Set Berpantang/Bersalin Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin untuk kedua-dua ibu dan bayi…Set ini boleh dimakan sejurus selepas bersalin kerana ianya adalah vitamin semulajadi.. Tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi..Saya akan kongsikan disini khas untuk ibu-ibu yang bakal melahirkan apakah Kelebihan Set Berpantang/Set Bersalin Shaklee..

Continue Reading

Tips Hilangkan Parut Jerawat Dengan Cepat Dan Selamat

Nak tau tak Tips untuk hilangkan parut jerawat dengan cepat dan selamat?? Jerawat oh jerawat..ramai yang tak suka kehadirannya..betul tak? Susah sangat nak hilang..bila jerawat dah hilang..tapi parut jerawat masih ada di wajah..rasa rimas dan  rasa nak cepat-cepat je hilangkan kesan parut jerawat yang susah nak hilang tue? Siap tempek bedak tebal-tebal kat muka bagi kesan parut tak nampak..lagi menyedihkan guna produk yang bermacam-macam jenis sampai kulit wajah jadi lebih teruk..

Continue Reading