Tengah Bulan Dapat Bonus Salah Satu Kelebihan Join Ahli Shaklee

Ramai yang bertanya kepada saya..”Apa kelebihan jadi ahli nie…??Wajib ke jadi ahli Shaklee???”
Hehe..jawapan saya..eh..banyak sangat kelebihannya..dan takde siapa pun yang paksa nak jadi ahli atau pun tak..tapi bagi yang memang suka makan vitamin Shaklee atau pun yang  memang consume produk Shaklee.. memang dapat banyak faedah bila dah register jadi ahli Shaklee….

Apa faedah yang bakal anda dapat bila jadi Ahli Shaklee?

Ermmmm..banyak sangat !!! Saya senaraikan satu persatu ok..

1) MEMBELI PADA HARGA YANG LEBIH JIMAT!

Yang pertamanya..bila anda dah register..secara automatik anda boleh beli semua produk yang Shaklee tawarkan pada harga ahli… Kalau bandingkan dengan harga runcit..anda boleh jimat sehingga 25%! Biasanya diskaun dalam range 15-25%. Tu belum lagi kalau waktu Shaklee buat promosi buy 6 free 1… Saya memang suka offer regular customer saya untuk jadi ahli sebabnya walaupun dengan bayar yuran keahlian RM75 tapi bila dikira..memang jimat kalau jadi ahli terus…

2) KUMPUL POINT SAMBIL MEMBELI dan TUKARKAN KEPADA BONUS SETIAP BULAN

Haaaaa..konsep yang sama macam kita guna Jusco Card, Bonus Link Card dan sebagainya… Setiap produk Shaklee ada point dia sendiri. Jadi, setiap kali anda beli anda akan dapat point. Bila dah cukup point tertentu, Shaklee akan terus masukkan jumlah cash yang anda layak dapat. Tengah bulan.. 14 or 15hb biasanya..boleh check akaun bank masing-masing… Saya percaya..bila anda dah guna produk Shaklee..anda akan setia jadi pengguna produk sebab kesannya yang best! Dan..pastinya anda boleh share dengan ahli keluarga yang lain…saudara mara..& juga kawan-kawan…Ramai customer saya yang asalnya jadi ahli sebab nak beli murah je untuk makan sendiri..tup tup..terpaksa dapat CASH BONUS setiap tengah bulan!

3) SUPPORT GROUP ONLINE & OFFLINE DISEDIAKAN

Okey..yang ni special dan khas bagi anda yang minat nak buat bisnes, once anda dah register dengan saya..anda akan dimasukkan ke dalam SECRET & EXCLUSIVE GROUP kami. Kat situ lah kami share segala rahsia kejayaan..tips marketing, info tentang produk, discussion, announcement dan sebagainya. Bukan je boleh apply dalam bisnes tapi banyak sangat perkara hebat yang boleh anda apply dalam kehidupan seharian. Mentor-mentor kami pun cukup hebat dan anda yang register dengan saya secara automatik berada di bawah group Master-master yang telah berjaya dalam bisnes Shaklee…

KALAU TAK NAK BISNES, MACAM MANA???

Ok..ramai yang salah faham..jadi ahli shaklee mesti kena buat bisnes ke.? Tak perlu..daftar ahli untuk makan sendiri pun boleh..Cumanya…manalah tahukan akan datang..tiba-tiba teringin nak buat bisnes…anda pun takkan menyesal sebab dah register dalam group yang betul… Kalau register dengan ntah siapa-siapa ..dan tak tahu pula susur galur mana..bila tiba-tiba nak bisnes..dah tak tahu nak contact siapa untuk guide bisnes..kan rugi sangat-sangat…

4) BOLEH ORDER SENDIRI MELALUI WEBSITE SHAKLEE

Sekarang nie mudah sangat nak order dari website Shaklee2u …lepas daftar ahli korang boleh je log in sendiri ke www.shaklee2u.com.. lepas tu boleh membeli belah sendiri bila-bila masa yang anda suka…Cuma tunggu je abang GDEx or CITYLINK hantar parcel dekat pintu rumah anda…mudahkan??
Ada banyak lagi sebenarnya kelebihan yang anda akan dapat..terutamanya bila terjebak dengan bisnes Shaklee …
So..bagi pengguna-pengguna produk Shaklee..buatlah keputusan yang menguntungkan anda ok..

BACA JUGA Kelebihan Bisnes Online Shaklee Dan Kenapa Anda Patut Memilih Bisnes Shaklee Sebagai Salah Satu Punca Pendapatan

Kalau ada yang berminat untuk buat Bisnes Online Shaklee..Tapi kena daftar ahli dulu ya..jangan segan hubungi saya..saya akan guide anda sampai jadi.!!!

Sekiranya anda ingin membuat pembelian produk Shaklee secara online..boleh klik di bawah..

Atau boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda..Mentor Bisnes Anda !!!

Salmiah Othman

Contact me : 019-8769412

Shaklee ID : 949800

FB Page : Mamaanisshop

Email : salmiah80@gmail.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge