Kelebihan Pencuci Muka Youth Shaklee, Luminous Gel Oil Cleanser

Pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser Youth nie memang best sangat pakai..saya sendiri dah jatuh cinta habis-habisan dengan Pencuci muka Luminous Oil Gel Clenser Youth nie..Saya mula guna bulan Feb 2018 hingga sekarang dah hampir 8 bulan memang puas hati sangat! Jadi hari ini saya nak kongsikan dengan anda semua apa yang bestnya pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser Youth nie hingga saya takkan pandang yang lain dah..

Untuk pengetahuan semua..Pencuci Muka Youth Lominous Gel Oil Cleanser nie sesuai untuk semua jenis kulit..untuk kulit kering ke..kulit berminyak ke..kulit normal ke semua boleh pakai…Nak share dengan suami..adik beradik ke..tapi kalau boleh dapatkan la satu set untuk setiap orang..pasti tak menyesal bila dah guna..

Kenapa saya suka sangat pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser Youth?

Jom kita lihat kelebihannya. 

1) Membersih Muka Dengan Lembut

Tiada sabun dan pH seimbang..Jadi kulit muka rasa sangat bersih dan segar lepas guna pencuci muka Youth..ia membantu untuk buang segala kotoran dan juga minyak kat muka..Kulit muka juga rasa lebih lembut..

2) Mampu Membuang Whitehead Blackhead

Jika muka ada masalah whitehead blackhead ni kan, bila guna pencuci muka Youth nie..boleh hilangkan Whitehead dan blackhead nie..memang saya perasan whitehead dan blackhead kat muka makin kurang terutamanya yang kat bahagian hidung..

3) Boleh Jadi Makeup Remover

Best kan?? Pencuci muka Youth juga ada fungsi macam makeup remover..ianya dapat bantu hilangkan makeup yang light..

4) 100% Vegan / tumbuhan

Dibuat menggunakan tumbuhan dan bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya yang boleh merengsakan kulit.

5) Bahan Terbaik Untuk Kulit

Ada Muscadine Grape Extract

Bahan premium dalam Vivix. Fungsi dia untuk melindungi & membaiki sel sel DNA, juga menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Bayangkan jika letak kat muka? Memang best sangat kan?!

Ada ekstrak alga hijau

Menghalang pembiakan bakteria jerawat – bagus untuk merawat jerawat
Tinggi antioksidan – melindung kulit dari radikal bebas
Membersih sel kulit mati
Menghidratkan kulit
Ada minyak Avocado
Kaya dengan antioksidan, memberi kelembapan pada kulit semasa mencuci, kulit lebih halus dan lembut.

Ada ekstrak Yis

Mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan melegakan kulit.

6) Tak Mengeringkan & Memedihkan Kulit

Lepas cuci muka guna pencuci muka Youth ni memang perasan muka tak kering dan pedih. Bila pegang muka lepas cuci tu rasa lembut dan segar je.

7) Tekstur

Bentuk gel warna putih macam air..Bau ofkos bau organik herba tumbuhan. Tak ada sabun so tak berbuih.

9) Jimat!

Satu tiub dia ada 125ml..saya guna tahan lebih dari 7 bulan. Jimat kan!
Semua boleh pakai! Kenapa Gee kata macam tu? Jika ada kulit kering, berminyak, berjerawat, kusam ke semua boleh guna Luminous Gel Oil Cleanser Youth ni. Dari umur remaja hingga 50-60 an juga boleh tau. Sebab Youth ni dia dalam masa yang sama meremajakan kulit.

Cara menggunakan YOUTH Luminous gel oil cleanser

Pastikan tangan bersih..basahkan muka dengan span atau tangan..kemudian calit sedikit Lominous Oil Gel Cleanser pada muka dan cuci dengan menggunakan dua jari (jari tengah dan jari hantu kerana jari ini tekanan lebih lembut)..Sapu cleanser ini menghala ke atas dengan gerakan membulat ke seluruh muka..
Rutin mencuci muka ni antara rutin wajib buat tiap hari..Tujuan dia untuk membersihkan muka kita dari kotoran. Paling kurang cuci 2 kali sehari..
Kalau anda masih lagi mencari pencuci muka yang sesuai tu..jom guna Youth skincare! Seriusss puas hati! Tak rugi beli Luminous Gel Oil Cleanser Youth ni…Tahan lama dan berbaloi !! Sentiasa Selamat, Berkesan Dan Semulajadi !!!

Set Skincare Youth ni anda boleh pilih dan beli..ada 3 pilihan set iaitu :

1) Set Intensive & Repair

Luminous gel oil cleanser
Perfecting skin toner
Age defense moisturizer spf50
Youth activating serum
Advanced renewal night cream
Radiance C+E

2) Set Renew & Maintain

Luminous gel oil cleanser
Perfecting skin toner
Age defense moisturizer spf50
Youth activating serum
Advanced renewal night cream

3) Set Starter

Luminous gel oil cleanser
Perfecting skin toner
Age defense moisturizer spf50
Advanced renewal night cream
Loose item (kalau nak beli satu-satu pun boleh) Untuk dapatkan kesan yang optimum..gunakanlah Set Lengkap Youth Skincare ini. !!!!

Jom Review Testimoni

Sekiranya anda ingin membuat pembelian sendiri secara online..

boleh klik di bawah..

Atau boleh hubungi saya terus untuk sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda..Mentor Bisnes Anda !!!

Salmiah Othman
Contact me : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop
Email : salmiah80@gmail.com

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge