Youth Skincare Shaklee 100% Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

Pada 11 Ogos 2017..Shaklee Corporation telah melancarkan Produk terbaru YOUTH SKINCARE By Shaklee..Rangkaian Penjagaan Kulit Muka YOUTH Shaklee ini merupakan 100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan merkuri. .. Pastinya selamat dan berkesan.

Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan…

Sebelum tu jom kita tengok video ni dulu..korang pasti akan teruja dan tak sabar untuk mencuba sendiri YOUTH Skincare Shaklee nie..

Shaklee Youth Diuji Oleh Isteri Roger Barnett

Rangkaian penjagaan kulit muka Youth Skincare Shaklee ini telah melalui kajian selama 8 tahun! Tengok serius tak Shaklee buat kerja? 8 tahun..bukan pergi mana-mana kilang dan order..sebaliknya melalui kajian saintifik selama 8 tahun.

Youth Skincare juga dijamin bebas daripada 2500 bahan kimia. Antaranya seperti berikut:

Sebahagian daripada 2500 bahan kimia yang telah diuji bebas dalam Shaklee Youth

Khabarnya isteri Roger Barnett sendiri menguji produk ini..bila isteri CEO dah berpuas hati dan selepas beberapa kali versioning..barulah Roger Barnett pun bersetuju dengan keluaran yang dikeluarkan ini.

Anggur Muscadine Sebagai Bahan Utama

Kalau Vivix Shaklee menggunakan bahan utamanya daripada anggur muscadine, Youth Skincare juga menggunakan bahan yang sama..Vivix Shaklee berupaya memperbaiki sel..Youth Skincare pula menggunakan anggur muscadine membolehkannya terus serap dengan segera..menjadikan kulit kita tegang..Tak hairanlah kalau kita tengok hasil kajian klinikal yang dibuat, 100% pengguna menyatakan hasil yang sangat baik.

Kajian klinikal ke atas penggunaan Youth Skincare membuktikan 100% mendapat hasil yang sangat menakjubkan..

Selain itu, Youth Skincare juga telah diuji oleh pakar Ophthalmologist membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Jom Tengok Testimoni Mereka Yang Telah Menggunakan Youth Skincare Shaklee

Review Youth Shaklee Skincare dari Pengguna Youth Skincare dari US.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna YOUTH :

1) Hampir 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif

2) Untuk Masalah Jerawat..Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan.

3) Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.

4) Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE

5) Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan.

6) Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.

Jom Kita Lihat Testimoni Shaklee Youth Untuk Kulit Orang Asia pula

Semasa Bussiness Leader National Conference..3 Febuari 2018 yang lalu..Shaklee telah menunjukkan bukti keberkesanan produk ke atas 6 orang yang menggunakan Youth skincare..Kesemua mereka baru menggunakan Youth selama lebih kurang 23-27 hari je..Kesemua pengguna merasakan kesan positif yang sangat best seawal 7 hari menggunakan Shaklee Youth…

Memang wow sangat !!!

Norsyaheera, 20an

Sebelum menggunakan Youth Skincare, kulit muka beliau kusam dan tidak berseri. Namun, selepas menggunakan Youth skincare kulit wajahnya nampak lebih cerah berseri, lembut dan tidak kusam lagi.

Nor Adilah, 30an

Beliau mengalami masalah kulit muka berjerawat, parut jerawat, blackhead dan whitehead yang banyak serta masalah tona kulit tidak sekata.

Namun, setelah 3 hari menggunakan Youth skincare wajahnya nampak lebih berseri. Selepas 7 hari penggunaan blackhead dan whitehead di wajahnya hilang dan setelah 27 hari penggunaan kesan jerawat dan parutnya mudah hilang.

Naquib, 40an

Sebagai seorang lelaki sememangnya beliau tidak mengambil berat tentang penjagaan wajah. Sehinggalah wajah beliau mengalami masalah liang pori besar, parut jerawat yang degil dan kulit wajah yang tidak tegang.

Setelah hampir sebulan menggunakan set Youth skincare, liang pori yang seumpama kawah itu telah mengecil, parut jerawat yang degil mulai pudar dan kulit wajah semakin menegang serta cerah berseri.

Rozyta, 50an

Sebelum ini, beliau mempunyai masalah kedutan yang ketara di beberapa bahagian wajah terutamanya di kawasan mata. Selain daripada masalah jeragat degil yang susah untuk hilang.

Hampir sebulan menggunakan set Youth skincare, beliau dapati kedutan di bahagian mata telah banyak berkurang dan jeragatnya semakin pudar. Kulit wajahnya juga kelihatan semakin cerah berseri.

Viji, 50an.

Beliau mempunyai satu tabiat tidak bagus iaitu suka memicit jerawat dan juga bahagian muka yang lain. Ini menyebabkan kulitnya jadi sensitif dan liang porinya terbuka luas.

Setelah hampir sebulan menggunakan set Youth skincare, beliau dapati kulit sensitifnya semakin bertambah baik, liang pori yang terbuka luas sudah semakin mengecil dan parut di wajahnya semakin pudar.

Ng Hooi Hooi, 50an.

Selama 20 tahun beliau mengalami masalah jeragat degil di pipi. Selain mempunyai masalah lebam bawah mata yang teruk serta kulit wajah yang tidak bermaya dan semakin dimamah usia.

Hampir sebulan menggunakan set Youth skincare, jeragat degil dipipinya semakin pudar, lebam bawah mata semakin hilang dan wajahnya kelihatan lebih muda dan berseri berbanding dahulu.

Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari.

4 Langkah Asas Youth Skincare

Regimen penjagaan kecantikan dalam program YOUTH SKINCARE SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas:

1) Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :

1) pH yang seimbang

2) Bebas sabun

3) Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga

Mengilatkan kulit, menjernihkan kulit dan menyediakan kulit kita untuk menghadapi dunia yang kita hidup sejak lahir.

2) Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER

Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri!

3) Memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM

YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat membantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular..mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

4) Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM pada waktu malam..

YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER

1) Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.

2) Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.

3) Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM

Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur. Wow..best sangat ni!

Dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing!

5) Penjagaan tambahan: Vitamin C dan E

untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C dan E..Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Sekiranya anda ingin membuat pembelian sendiri secara online..

boleh klik di bawah..

Atau boleh hubungi saya terus untuk sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda..Mentor Bisnes Anda !!!

Salmiah Othman

Contact me : 019-8769412

Shaklee ID : 949800

FB Page : Mamaanisshop

Email : salmiah80@gmail.com

 

You may also like