Testimoni Set Jerawat Shaklee

Jerawat sering jatuhkan keyakinan anda?
Dah puas guna produk macam-macam tapi jerawat tetap ada?
Jangan berputus asa.
Set Jerawat Shaklee ada penyelesaian utk masalah anda!

Jom lihat Testimoni mereka yang telah mengambil Set Jerawat Shaklee.

“Nama saya Lisa Laing. Saya seorang ibu dan surirumah. Pengalaman saya bersama Shaklee sangat mengembirakan saya dan keyakinan diri saya kembali bila berhadapan dengan orang.Tiada lagi perasaan rendah diri dan benci pada diri sendiri setiap kali melihat.”
“Perkongsian saya adalah berkaitan dengan kulit wajah saya yang bermasalah teruk selepas saya melahirkan anak pertama pada November Tahun 2010.”
“Wajah yang bebas jerawat dan bersih licin tiba-tiba dipenuhi dengan jerawat yang sangat teruk. Lebih parah ia sakit bagaikan kulit terbakar bila dicuci.”
“Pelbagai produk dari harga murah hingga ratusan ringgit telah diguna untuk mengubati masalah jerawat saya. Namun tidak juga sembuh. Tetapi ia membuat muka saya ditumbuhi dengan lebih banyak jerawat,kulit muka kemerahan serta kulit terasa terbakar kepedihan setiap kali muka dicuci.”
“Saya pernah berjumpa Doktor pakar kulit swasta. Doktor memberitahu bahawa masalah saya timbul disebabkan Hormon Exchange selepas bersalin. Ubat yang dibagi doktor memang membantu tetapi bila tidak meneruskan pengambilan ubat yang dibagi doktor jerawat saya timbul dan lebih parah lagi jerawat muka saya semakin teruk.”
“Bayangkan dalam 1 bulan perlu follow up 2 kali dalam 1 bulan. Dalam 1 bulan sahaja ratusan ringgit melayang tanpa kesan memuaskan. Saya sangat berputus asa.”
“Itulah kisah saya tanpa Shaklee.”
“Permulaan saya bersama Shaklee bermula apabila saya melayari internet. Banyak sangat testimoni berkaitan kebaikan Shaklee di internet. Hati saya tergerak untuk mencuba produk Shaklee.
(Jika tidak silap saya mula mengenali Shaklee pada tahun 2012.)”
“Saya merasa bersyukur sangat kerana Shaklee telah membantu saya dalam mengatasi kulit muka yang ditumbuhi jerawat teruk . Kini jerawat teruk bagaikan membakar wajah saya telah hilang buat selamanya. Terima Kasih sangat kepada pengasas Shaklee ini kerana telah mengeluarkan produk yang sangat terbaik.”
“Sekarang tanpa meneruskan pengambilan Shaklee kulit muka saya tetap sihat dan bebas jerawat. Ada pun jerawat timbul jerawat nakal yang datang sekejap sehaja.
( Hampir 1 tahun mulai 2014 tidak meneruskan pengambilan Shaklee kecuali ambil Vitamin C sahaja )”
“Lebih mengembirakan saya ialah sekarang saya tidak perlu guna makeup tebal bila berjumpa kawan. Kadang tanpa makeup pergi ke kedai.”
“Ini adalah senarai produk yang saya ambil:
1) Awal pengambilan hanya dengan Vitamin C dan ESP
2) Bulan seterusnya ada bajet saya tambah Alfafa Complex
3) Ada bajet lagi saya beli GLA Complex untuk bantu stabilkan hormon
4) Bulan seterusnya saya beli Vitamin E
5) Disebabkan saya tidak dapat guna sebarangan produk pencuci muka saya pun mencuba Enfuselle Gel Cleansing. Tidak memedihkan kulit muka saya.
“Lihat sendiri testimoni saya. Gambar dulu dan terbaru sekarang (6/10/2015). Tanpa pengunaan berterusan tiada lagi jerawat teruk timbul walaupun saya baru lepas bersalin pada 2/8/2015.”
Itulah kisah yang dialami oleh Puan Lisa Liang dan beliau sememangnya bijak mengambil langkah terbaik untuk kulit dan sekaligus untuk kesihatannya..

Kita baca pula Testimoni Dari Puan Noriza Salleh

“Shaklee Effect saya sebenarnya bermula dengan set penysuan, tetapi saya share satu lagi Shaklee Effect yang saya suka sangat.  Dulu, kulit muka saya berminyak yang teramat. Bukan setakat berminyak, bahkan jerawat bernanah tumbuh teruk. Ia menyebabkan muka saya terasa gatal. Macam nak garu dengan garfu. Kadang-kadang, nak basuh muka pun takut. Sebab pernah basuh muka, muka saya berdarah.
Macam-macam pencuci muka yang telah saya cuba. Sebab terlalu terdesak, saya sanggup beli produk yang iklankan “hari ni guna, 3 hari dah cantik!”. Huhu. Serious, sebab saya terdesak sangat nak dapatkan kulit muka yang bersih. Tapi bukannya bertambah baik. Bahkan semakin teruk! Makin bernanah dan sangat perit, lagi lagi jerawat bernanah tu berada di dahi. Ketika sujud, seolah-olah saya letakkan dahi atas jarum.
Ketika ini, saya sudah menggunakan set penyusuan Shaklee, cuma saya tidak kenali produk tersebut dengan baik. Salah satu produk yang membuat muka saya bertambah teruk ialah vitamin E. Setelah mendapat nasihat daripada seorang SID dari Johor Bahru, saya mendapat tahu sekiranya muka berminyak mengambil vitamin E, ia akan menyebabkan muka lebih berminyak sehingga jerawat tumbuh dengan nanah. Akhirnya, beliau cuba menganalisis wajah saya dan mencadangkan produk yang lebih bersesuaian, iaitu:
1)GLA- merupakan kombinasi minyak Borage yang mengandungi Asid Gamma Linolik (GLA), asid linolik, minyak bunga matahari dan vitamin E. Walaupun GLA ini mempunyai vitamin E, namun ia sangat sedikit jika dibandingkan dengan vitamin E complex.
2) Produk kedua ialah ESP. ESP merupakan protein yang membantu dalam memperbaiki sel kulit mati. Sel kulit mati menyebabkan parut pada wajah. Terutamanya sekali parut jerawat yang susah nak hilang. Bila amalkan ESP Shaklee, Alhamdulillah, memang parut jerawat semakin pudar.
3)Produk ketiga ialah Sustained Release Vitamin C. SR Vitamin C ini membantu mengekalkan paras kolagen yang kritikal pada wajah kita. Sebab itu, kalau muka nampak tua atau orang kata muka tak sepadan dengan usia, ia menandakan paras kolagen kita yang berkurangan. Dengan mengambil vitamin C ini, ia membantu meningkatkan paras kolagen pada wajah. Selain ESP yang membantu memudarkan parut jerawat, vitamin C yang menghasilkan kolagen ini menjadikan wajah lebih cerah, mengecutkan jerawat dan mengelakkan wajah menjadi kusam.
Selain daripada supplimen, saya juga mengambil set kecantikan Enfuselle yang sesuai untuk kulit berminyak. Ia membantu untuk memperbaiki dan merawat kulit muka saya dari luar. Selepas jerawat mula surut dan nanah telah hilang, saya bertukar ke set kecantikan Nutriwhite. Inilah salah satu Shaklee Effect saya. Sekarang, saya sangat gembira kerana dapat berjumpa dengan orang ramai dalam keadaan yang yakin. Suami juga puji perubahan wajah saya.”
Pengalaman di atas merupakan pengalaman daripada seorang pengguna Shaklee  iaitu Puan Noriza untuk atasi jerawat nanah pada wajah. 

Antara Testimoni Lain..

Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat…Jom lihat Video ni pula..

Yang penting…vitamin Shaklee tidak memberi kesan mudarat, kesan jangka panjang dan selamat sebab bebas daripada bahan kimia bahaya! Kalau anda ada masalah macam mereka-mereka di atas…boleh lah mencuba set vitamin untuk masalah kulit berjerawat ataupun set kecantikan kulit di atas..

Anda yang berminat untuk mencuba Youth Skincare Shaklee..boleh hubungi saya terus untuk order dan sebarang pertanyaan..

Sekiranya anda ingin membuat pembelian sendiri secara online..boleh klik di bawah..

Atau boleh hubungi saya terus untuk sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda..Mentor Bisnes Anda !!!

Salmiah Othman
Contact me : 019-8769412
Shaklee ID : 949800
FB Page : Mamaanisshop
Email : salmiah80@gmail.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge