2 Cara Mudah Mendaftar Ahli Shaklee

Ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee..?? Tak tahu bagaimana caranya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee?? Sebenarnya ramai yang bertanyakan soalan nie..NAK JADI AHLI SHAKLEE BAGAIMANA? Saya akan terangkan dalam entri kali ini 2 Cara Mudah Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee..

Dan..jangan risau…saya akan uruskan urusan pendaftaran anda dari A to Z..

Bila dah jadi ahli..kena menjual ke ??

Menjadi ahli tak semestinya kita perlu berniaga..Eh..tak semestinya..daftar ahli untuk makan sendiri pun boleh…Bila dah register sebagai ahli ni..kita boleh beli vitamin pada harga diskaun..dimana harga ahli adalah jauh lebih murah dari harga jual..memang lebih menjimatkan dan jangan tak percaya..kita juga boleh dapat bonus tunai walaupun sekadar membeli vitamin untuk kegunaan sendiri asalkan ianya memenuhi syarat yang ditetapkan..

Haa..Best tak macam tu..beli-beli boleh dapat bonus lagi..Jadi..bagaimana nak jadi ahli Shaklee nie?..Okay..Caranya mudah sahaja dan tidak memerlukan modal yang besar…

CARA MENJADI AHLI SHAKLEE

Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM75..Setelah mendaftar keahlian..anda  akan menerima starter kit member seperti dalam gambar yang dihantar terus dari HQ Shaklee ke alamat anda..

Seterusnya anda layak membeli produk Shaklee pada harga ahli walaupun hanya untuk makan sendiri dan boleh juga dapat bonus sekiranya memenuhi syarat yang ditetapkan seperti pada jadual di bawah..

CARA MENJADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA

Boleh ke dapat keahlian PERCUMA?? Haa..Dengan setiap pembelian produk Shaklee RM800 ke atas dan melebihi 200 uv (points)..anda secara automatik menjadi ahli shaklee secara percuma. Bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM75 tu..tapi anda juga akan mendapat bonus yang dibayar ke dalam akaun bank pada 15hb bulan berikutnya…

Selain daripada penjimatan yang bernilai RM100++..anda juga berpeluang untuk untuk mendapat 3 bonus utama shaklee (3C)  iaitu car bonus..cash bonus and convention bonus.

1) Cash bonus – Cash bonus ni akan dimasukkan secara bulanan ke dalam akaun pada setiap 15hb jika pembelian anda layak untuk dapat bonus iaitu pembelian minimum 150uv untuk dapat bonus 5%.

2) Car bonus – Nak dapat car bonus ni ada syarat yg ditetapkan..best kan kalau dapat car bonus..bonus untuk pembelian kereta idaman anda..Shaklee tak bagi kereta sebijik ye..tapi shaklee bayar dalam bentuk cash..anda nak bonus tu untuk beli kereta ke..rumah atau apa-apa saja..menarik kan?

3) Convention bonus -penajaan umrah/ percutian 5 bintang di luar negara setiap tahun.

Ermmm…saya nak beli sajalah..malas nak jadi ahli..

Rugi tau..SEBABNYA

1) Bila dah jadi ahli..automatik kita dapat beli produk pada harga ahli..Boleh jimat sehingga 25%.

2) Boleh buat side income bila dah jadi ahli. Pengalaman saya sendiri..bila dah jadi ahli dan makan vitamin shaklee kita memang akan rasa perubahan yang positif  pada kesihatan dan secara automatiknya kita nak berkongsi kebaikan produk dengan ahli keluarga..kawan-kawan dan dengan ramai lagi mereka di luar sana untuk sama-sama mengambil produk shaklee sebagai suplimen harian..bulan keempat saya bersama Shaklee saya berjaya mendapat income 4 angka..memang seronok sangat..dan setiap bulan hingga tahun ini merupakan tahun ke5 saya buat bisnes shaklee..tak pernah miss dapat income setiap bulan..

LAGI : Apa Kelebihannya..

1) Masa depan dalam SHAKLEE juga sangat cerah kerana pada zaman sekarang rakyat Malaysia sememangnya mementingkan kesihatan dan kecantikan.. Ini boleh dilihat daripada lambakan produk-produk kesihatan di pasaran yang menunjukkan betapa tingginya permintaan walaupun adakalanya produk ini tumbuh dan hilang silih berganti…Shaklee pula telah bertapak di dunia sejak 60 tahun yang lalu dan terus berkembang dan meluaskan empayarnya di seluruh dunia…

2) Shaklee adalah produk yang terkenal dan tidak perlu diperkenalkan lagi. Ianya juga telah menjadi trend di Facebook..instagram dan media sosial yang lain kerana banyak dikongsikan oleh para pengguna yang lain…Even golongan yang berumur pun dah biasa dengan nama Shaklee sebab Shaklee telah bertapak di Malaysia sebegitu lama…Boleh Baca Manfaat Bisnes Online Shaklee DI SINI.

NEXT STEP

Setelah menjadi ahli..kalau anda berminat untuk tambah side income dengan bisnes..saya akan membantu anda..Anda tidak akan dibiarkan keseorangan untuk mengembangkan lagi potensi perniagaan Bisnes Online Shaklee anda..

Jadi ..jangan tunggu lama-lama..Daftarlah ahli sekarang dan bersama-sama saya  untuk menikmati KEJAYAAN bersama Bisnes Shaklee..InshaaAllah…

Saya Cuma perlukan beberapa maklumat seperti di bawah untuk urusan pendaftaran :

Nama penuh anda

No IC

Alamat penuh surat menyurat

No telefon

Alamat email

Bank & No Akaun Bank

Nama pasangan (suami/isteri) dan No IC (optional)

Boleh hubungi saya terus untuk sebarang pertanyaan..

Pengedar Shaklee Anda..Mentor Bisnes Anda !!!

Salmiah Othman

Contact me : 019-8769412

Shaklee ID : 949800

FB Page : Mamaanisshop

Email : salmiah80@gmail.com

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge